G. Yvette elvált, öt gyermekes nőként jelentkezett a Benkő feleséget keres című műsorba: a Times of Malta című lap értesülései szerint a legkisebb, 5 éves gyerek apja ölt kedd délelőtt, a máltai Saint Paul öbölben. A szomszédok elmondása szerint a pár gyakran veszekedett, pénzügyi problémáik voltak, és a férfi állandóan féltékenykedett. A gyilkosság után a férfi magát is megsebesítette, jelenleg kritikus állapotban fekszik a helyi kórházban.

A szőke G. Yvette-et sokan ismerhetik az RTL Klub 2009 őszén vetített műsorából, melyben Benkő Dánielért versengett.  „Számomra egy angyal volt, mindig úgy mondtam, hogy én vagyok a te hatodik gyereked! Fiatal nő volt, gyönyörű derékkal, csípővel, igazi nőci! Jó volt vele együtt lenni” – mondta a Fókuszban Benkő Dániel egykori reality-szereplőtársáról, aki végül nem nyerte meg őt a műsorban.

„Ha valaki 5 gyereket szül, szoptatja, neveli, az rettenetesen csodálnivaló dolog. Miért nem őt választottam? Mert nem, nem lehet megmagyarázni, de fel sem merült. A jelenléte nagyon meghatározó volt, színes volt” – tette hozzá Benkő, aki végül Andreát vette feleségül a műsor végén, persze nem hivatalosan.