Szerda hajnalban rabolták ki Lang Györgyi VI. kerületi otthonát, miközben ő is otthon volt – írja a Bors. Lang kutyája, Erzsi nem jelzett a betörő láttán, így könnyedén vitte el az illető az adóslistáról épp lekerült Lang kocsikulcsát, autóját, pénztárcáját, az összes iratát és a bakancsát is.

"Reggel szóltak a szomszédok, hogy be akar jönni a kutyám. Nem értettem, mit keres az udvaron, hiszen lefekvéskor még mellettem volt. Ekkor kezdtem körülnézni a lakásban, mert sejtettem, hogy ha valaki kinyitotta az ajtót, akkor az be is jöhetett. Sajnos beigazolódott a gyanúm" – mondta Lang Györgyi. Az ágy mellett állt a kerekesszéke, azon pedig a táskája az irataival és a bankkártyájával, ezt is elvitte a betörő, holott Lang ott aludt tőle centikre. "Ha felébredek, lehet hogy meg is támad" – mondta Lang.

Szerinte azért lehetett ismerőse a betörő, mert pontosan tudta, mit hol talál és hol parkol a kocsija. Kutyája, Erzsi pedig már hozzászokott a sok vendéghez, valószínűleg ezért nem ugatta meg a tolvajt. Azonban van remény: "a látogatását mindenesetre rögzíthette a szomszédos nagykövetség kamerája, úgyhogy hamarosan kiderül, ki tette ezt az aljasságot."