horoszkóp

Rihanna kiszámíthatatlan és szeszélyes lett

2012.12.01. 15:03

Rihanna mostanában a környezete és munkatársai agyára megy - írja a New York Daily News. A 24 éves énekesnő több, hozzá igencsak közel álló forrás szerint képtelen időben megérkezni valahová, és mind a barátait, mind az alkalmazottait idegesíti.

„Mindig is kiszámíthatatlan volt, de ilyen rossz még nem volt a helyzet" - állítja egyikük, aki szerint több stábtag is szeretne már felmondani az énekesnőnek, aki „semmilyen meetingre nem ér oda időben, azokra sem, amelyeket már átrakatott, és semmivel sem készül el akkorra, amikorra kéne. [...] Kitalál valamit, és két órával később ér oda."

Egy másik forrás szerint Chris Brown az oka mindennek, mert őt és a családját minden más elé helyezi, amivel „nemcsak magából, hanem mindannki másból is hülyét csinál. Az embereknek meg már elege van ebből".

Mint a lap hozzáteszi, Rihanna a keddi, New York-i koncertjén nem cáfolt rá a fenti híresztelésekre, hiszen körülbelül másfél óra késéssel lépett színpadra. Ugyanazon az estén a saját lemezbemutató bulijára kellett volna odaérnie, de este 11 helyett éjjel kettőkor futott be. Pózolt kettőt, majd elvonult enni, a családjához, egy, a nyilvánosság elől elzárt szobába.