A Zámbó Krisztián elleni, múlt heti hateflow után nyilvánvaló volt, hogy ő fog kiesni az X-Faktorból, de ezen a héten teljesen tanácstalanok vagyunk. Csobot Adél nem bízza a véletlenre a dolgot, már

Ki esik ki?

reggel üzent rajongóinak a Facebookon, tudatva, hogy komolyan készül az estére: „.. És újra SZOMBAT!!! :) Egy igazán tartalmas hét után(ének -és táncórák,studiózás,színház) ma ismét színpadra állunk, hogy elvarázsoljunk benneteket;)Bízom benne, hogy ti is ugyanolyan nagy szeretettel várjatok, mint mi :) Csodás napot!! ;)".

Szabó Dávid is bejelentkezett nemrég: elmondta, alig várja, hogy színpadra állhasson, már lepróbált egy dalt is, nagy az öröm.  Antal Tímea jó szórakozást kívánt, Oláh Gergő egyelőre csak a születésnapjának örült, Stone-nak pedig valószínűleg jobb dolga is van, mint a hivatalos rajongói oldalát piszkálni, mert ő maga meg sem mukkan rajta. Igaz, mások keményen kampányolnak helyette, ezen csoport tagjai még Orbán Viktor Facebook-oldalán is kértek segítséget, csak sajnos a miniszterelnök oldalának moderátorai leszedték azt.

Nekünk fogalmunk sincs, ki esik ma ki, és nyilván önöknek sem, úgyhogy tippeljenek a szavazóboxban - ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. A legutóbbi kiesés így nézett ki.