Hajdú Péter a nemrég megjelent könyvében, a Mr. Frizbiben írta, hogy már két éve nem áll szóba édesapjával. A Blikk a problémáról Hajdú apját, Hajdú Józsefet kérdezte, aki szerint a vitájuk oka a pénz. "Iszonyatos érzés azt olvasni az újságok címlapjain, hogy én milyen rossz apa voltam, hogy az én fiam soha nem számíthatott rám, és hogy tőlem soha nem kapott semmit. Húsz évre visszamenőleg meg tudok mindent mutatni, most meg azt vágja a fejemhez, hogy én nem adtam semmit? Az a bizonyos vita is – ami miatt nem beszélünk két éve – a pénz miatt pattant ki. Volt ugyanis egy telek, amit évekkel ezelőtt vettem a fiamnak. Hitelt vettek fel, hogy építkezhessenek rá, aminek a törlesztését is én fizettem, aztán egyszer csak eladták a telket, anélkül, hogy tudtam volna róla – mondta a Blikknek a tévés apja.

A férfi állítja, hogy évekig segítette fiát anyagilag. "Péter 13 éves volt, amikor elköltöztem, ettől függetlenül nem hanyagoltam el. Bármire szüksége volt, megkapta, még az újságíróiskolát is én fizettem. Úgy érzem, hogy amióta pénze van, egyszerűen hálátlan lett, és bármit is mondok, nem hallja meg. (...) Fáj, hogy ilyeneket mond a fiam, de be kell látnom, hogy nála önteltebb emberrel még nem találkoztam. Sajnálom, hogy ide jutott a kapcsolatunk, szeretném látni az unokáimat, szívesen elfelejteném a múltat, de nem hiszem, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem" – beszélt fiával való kapcsolatáról Hajdú József a Blikknek.

Hajdú Péter szerint viszont apja rosszu emlékszik a történtekre:  "Anyám 12 éves korom óta egyedül nevelt, ennek ellenére, amint úgy álltam anyagilag és megtehettem, segítettem apámnak. Többször volt, hogy az új családjának a külföldi nyaralását én finanszíroztam. Édesanyám mindig is megpróbált jó kapcsolatot ápolni velük, olyannyira, hogy félmillió forinttal segítette édesapám nevelt fiának autóvásárlását, így megdöbbenve hallom édesapám állításait. Jó egészséget kívánok neki, és ezennel ezt a történetet lezártnak tekintem egyszer és mindenkorra" – jelentette ki Hajdú.