Knap Attila a Való Világ 5. szériájának nyertese végre megegyezett az RTL Klubbal és megkapja a nyereménylakását - tudta meg a Velvet. Az exvillalakó a csatorna jóváhagyásával keresi a lakását, aminek végeredményéről a későbbiekben beszámolnak – erősítette meg a hírt Kolosi Péter programigazgató.

"Igen sikeresen megálapodtunk, ahogy mindenben, a lakáskérdésben is nagyon korrekt módon járt el az RTL Klub. Budapest kerületein belül keresgélek. A belvárosi kerületeket kizártam, csak csendes külvárosi lakás jöhet szóba, ahol nyugodtan, póráz nélkül tudok kutyát sétáltatni, és fontos, hogy saját garázs legyen. Ja, és hogy az utcáról ne lássanak be az ablakon. Amint megvan és beköltözök, természetesen pár képet meg fogok mutatni a lakásról a rám szavazó nézők kedvéért" - mondta a Velvetnek Knap Attila, aki arról, hogy pontosan milyen összegről született megállapodás, nem szeretett volna nyilatkozni. (Információink szerint a korábbi nyereménylakás értéke 16 millió forint volt, a csatorna pedig nyitott arra, hogy ezt az összeget pótolja.)

A VV5 győztese tíz hónapja nyerte meg a valóságshowt, amivel többek között egy lakást járt volna, ám üzleti viták miatt  Knap Attila jelen pillanatban is egy hotelban lakik, amit a csatorna fizet neki.