„Ördög Nóra eddig nem látott arcát mutatja meg" – ígérte Gönczi Gábor a keddi Fókuszban, és ha úgy vesszük, totál igaza volt, mert még nem láttuk sírni a tévében. Szerencsére az operatőr felkészült volt: amint észlelte, hogy a csatorna csúcscelebjének könnyei előgördülnek, rögtön zoomolt Ördög arcára.

A műsorvezető „élete legfontosabb blogbejegyzésében" – amelyet arról írt, hogy gyereket vár – szentül megígérte, hogy egyetlen újságcikkhez sem fog nyilatkozni, már a terhességével kapcsolatban. Ezt a maga módján be is tartotta, mert egy videós riport nem újságcikk, szóval a Fókusznak adott interjú, ha úgy vesszük, enyhe csúsztatásnak minősül. Most azt mondják: „férjével [tudják: Palkó] azonban úgy döntöttek, most először és utoljára beszélnek ezekről a nehéz időkről, és a legboldogabb pillanatokról".

Ezt mondjuk nehéz lesz kijátszani, de hátha sikerül, mondjuk írásban vagy pantomimmel előadni a mondandójukat, már ha lesz még a témában. Bár azok után, hogy kamerákkal ment nőgyógyászhoz, még mi várható?