Schobert Norbert influenzás lett, megint megműtötték

2012.12.06. 15:06 Módosítva: 2012.12.06. 15:08

Schobert Norbertet októberi szívműtétje után még egyszer meg kellett operálni, mert influenzás lett – tette közzé a hírt nemrég Rubint Réka a Facebookon.

„Az elmúlt hetekben folyamatos kontroll vizsgálatokon, antibiotikumos kezeléseken esett át, de mindez kevésnek bizonyult! Az orvosi team egy újabb operáciò mellett döntött! A Szerelmemet, az életem legféltettebb kincsét Norbit a múlt héten pénteken, november 30.-án újra megoperálták! A műtétet végző Dr. Székely Lászlò főorvos véleménye szerint Norbi állapota napròl napra stabilabb, de hosszas felépülésre, s rengeteg türelemre lesz szükség!" – írta Rubint, hozzátéve, hogy nem szeretné, ha családjukat most bárki megkeresné az üggyel kapcsolatban, inkább ők szeretnének információt szolgáltatni a Facebookon.

Schobert már az első műtéttől is rettegett (ami nem csoda), utóbb pedig annyira hálás volt a sorsnak, amiért nem lépett fel komoly komplikáció, hogy könyvet ír a negyven perces szívleállásáról. Egy borítótervet itt láthat, részletet itt olvashat.