Szabó Kimmel Tamás sajnos még mindig üvölt, de ennél sokkal lényegesebb, hogy a Voice harmadik párbaján is voltak jó hangok, vagyis még mindig durván alázza a konkurens X-Faktort. Az első dalt Ladányi Patrícia és Pákai Petra adta elő. Aretha Franklin 'Say a Little Pray For You' című számát énekelték, és a nagyhangú Pákai Petrát juttatta tovább Mező Misi, aki olyan okosságokat mondott, mint például: "Ha a két nőre nézünk, az egyik fiatal, csinosabb nő, a másik meg egy idősebb, molettebb nő". Rendben.

Ezután következett az első családi dráma. Berkes Gabriellát Husnullina Reginával tette párba Somló Tamás, aki szerint Husnullina jobban énekelte el Adele 'Someone Like You' című slágerét. Ezen a többi mester kicsit kibukott, és egyikük sem értett egyet a döntéssel. Caramel szerint pedig minden fiú olyan anyukára vágyik, mint Berkes. Somló választása a legjobban talán Berkes Gabriella fiának, a szintén versenyző Berkes Olivérnek fájt a legjobban, aki el is bőgte magát egy picit, és ezután meg is nézhettük, ahogy Caramel egykori háttérvokálosával párbajozott. Caramel érthetetlen módon Taio Cruz egyik számát adta nekik oda, de szerencsére nem lett annyira kínos a végeredmény, amiből Berkes Olivér jött ki győztesen. "Szentül hiszem, hogy megnyerheti ezt a versenyt" - mondta a nyertes énekesről Caremel.

A második családi dráma igazából már nem is volt annyira drámai, mert a Szécsi ikrek közül mindketten továbbjutottak. Szécsi Sacit Pap Attila próbálta szétalázni, de nem igazán sikerült neki, Szécsi Böbét pedig Helmeczi Bianka akarta legyőzni. "Sokkal érdekesebbnek találom magam, mint a Böbét" - mondta Helmeczi, akinek a túlzott önbizalom sem hozott sikert. Mező Szécsi Böbét vitte tovább magával, mert a lányból szerinte még világsztár is lehet.

Az utolsó dalt Szolnoki Dóra és Nádor Dávid adták elő. Utóbbinak Malek Andrea azt javasolta, hogy a Fonográf 'Első villamos' című dalába írjon egy spanyol refrént, aminek értelmét nem nagyon láttuk, mindenestre Nádornak előnyére lehetett, mert Malek őt választotta, hogy az élő műsorban énekelhessen majd.