Rihanna nem arról híres, hogy elutasítaná a tetoválásokat, átlagosan három havonta csináltat magának egy újabbat. Júniusban a bokájára varratott egy solymot, szeptemberben pedig a mellei alá került egy szárnyas nőalak, és akkor még a pisztolytáskájáról nem is beszéltünk.

Chris Brown egy Rihannához nagyon hasonlító nőalakot tetováltatott magára - bár szerinte a kép nem a csaját ábrázolja - múlt héten tán a kölcsönösség jegyében az énekesnő a "Breezy" - azaz szellős szót varratta magára (a breezy-t a szlengben ribancként is használják) Chris Brown egyébként a rajongóit Team Breezy-nek hívja. Kérdés, hogy ribancnak vagy szellősnek gondolja-e inkább a vásárlóit.

Az ismeretlen ámde közeli forrás szerint a tetoválás az összetartozásukat szimbolizálja. "Most már a világ tudja, hogy újra együtt vannak, és elkötelezettek, hogy a kapcsolatukat a legjobban fogják együtt működtetni."

Legújabb tetkójáról nincs képünk, viszont meg tudjuk mutatni, hogy nézett ki, mikor még egy nem érintette a tetováló tűje.