"..nem azért költözött el, mert megvertem volna, hanem, mert nem volt egy forintja sem és nem tudta fizetni a lakbért! A hajtépés és a harapdálás sem igaz, én kiabáltam vele, mert a csajszika bulémiás és mindent belehány a budiba! Az utolsó csepp volt a pohárban már, hogy a kajámat is felzabálta és belehányta! Minden nap ivott, randalírozott, idegen pasikat cipelt fel a lakásba! A csajról annyit kell tudni , h féltékeny rám celeb szeretne lenni, már szerepelt a frizbiben, h valami Gálházi nevű strici "futatta"! Még egy utolsó reagálás, ha az a csoffadt 40 kilós nőt én megverem, annak nyoma kellett volna hogy legyen! Ez a veszekedős sztori meg egy hónappal ezelőtt volt, h kiabáltam vele! Amúgy meg pasival költöztem össze.Ezek a nők mind irigyek és féltékenyek! Azért vannak pasi barátaim csak egyetlen lány kivételével, aki 15 éve a barátnőm!" - írja Facebook oldalán Baukó VV Éva arra reagálva, hogy volt lakótársnője állítja, megtépte őt és megharapdálta VV Éva.

"Egyik pillanatban még ölelgetett, puszilgatott és mondta, hogy mennyire szeret, majd pár perccel később, miközben elkezdtem készülődni, mert indultam a páromhoz, nekem rontott. Először csak csúnyán beszélt, aztán annyira bedühödött, hogy a hajamat tépte és a karomat akarta megharapni. A kiskutyámat pedig felemelte és erősen megszorította. Szegényke hangosan visított. Hirtelen felindulásból történt mindez, szerintem biztos, hogy részeg volt. Szerencsére ott volt egy ismerősöm, akinek sikerült lefognia és gyorsan el tudtam jönni. Hajnali négykor el kellett hagynom miatta a lakásom" - mondta állítólag a Blikknek a teljes nevét és arcát vállaló Gere Barbara. A húszéves, szőke nő hozzátette, féltékenységből csinálhatta a balhét Baukó VV Éva, mert ő a barátjához ment. Állítólag később bocsánatot kért VV Éva, de akkor már a lakótársnő nagyon félt tőle. Másfél hónapig voltak lakótársak, és a hiszti után a lakótársnő elköltözik. A magazin megkérdezte Baukó Évát is, miért tette mindezt. "Bulímiás volt, minden kajámat megette, ez volt az utolsó csepp a pohárban" - mondta állítólag az óriásmellű VV Éva, aki miatt a lakótársa öt napig nem tudott aludni, annyit bulizott a valóságshow-hősnő.

"Egyetlen egyszer kértem meg, amikor már öt napja nem aludtam miatta, hogy ne hangoskodjon, és hagyjon pihenni, de hiába, sűrűn feljöttek Cristofelék vagy az ismerősei. Az utóbbi időben egyre problémásabbá vált, sokszor veszekedett és inni is szokott. Előfordult, hogy hajnalban mérgesen felébresztett, nem tudtam tőle aludni sem."