Más irányba próbálja terelni az életét az év pornósa díjra jelölt 24 éves Aleska Diamond, az irány pedig a média. A Sáfrány Emese néven anyakönyvezett pornós a Velvetnek azt mondta: nem arról van szó, hogy megunta volna a felnőtt filmeket, nem is fásult bele a szakmájába, nade. "24 éves vagyok, új kihívásra vágyok, és úgy érzem, több lehetőség is van bennem. Egyértelmű volt, hogy a média felé megyek, mert ott ki tudom fejezni magam, el tudok jutni az emberekhez, ráadásul kamerafüggőségben is szenvedek" – magyarázta. Az új kihívás egy rádióműsor, ami napokon belül indul az online Lounge Rádión.

"Egy másik rádiónál is dolgoztam már, de most elmentem ide, hogy mi lenne, ha csinálnék egy olyan műsort, amibe vendégeket hívnék, és a szexről és párkapcsolatokról beszélgetnénk úgy, hogy abba a hallgatók is bekapcsolódhatnak, közvetlenül kérdezhetnek. Azért jutott eszembe ez a kvézi felvilágosító jellegű műsor, mert azt tapasztalom, hogy sokan nincsenek tisztában – számomra – alapdolgokkal, gyakran ugyanis tőlem kérdeznek ezt-azt a blogomon. Úgyhogy megkerestem az ötletemmel a rádiót, ők meg nyitottak voltak rá" – mondta Diamond.

Ugyan blogjában meglebegtette azt az információt, hogy esetleg ő lesz a Pro4 egyik vetkőzős időjósnője, az erre vonatkozó kérdésekre nem kívánt reagálni, de a csatorna sem erősítette meg a híreket. Az AVN-díjas pornós egyébként riporterkedik is. Blogjában azt írta, továbbra is játszik majd felnőtt filmekben, de csak nagy cégek megkeresésére mond igent, mert most inkább azt szeretné, ha végre Magyarországon is megismernék az emberek.