A Stáb a tanyán tinicelebjei megdöbbentő módon tényleg elkezdtek készülni a hosszú részek óta szerveződő községházás szuperkoncertjükre, ezért elkezdték kitalálni, milyen dalokat is kéne előadniuk. A lista viszonylag könnyen elindulna, ha művésznő Odett nem torpedózna meg mindent, először a Kozso egykori zenekarától, a Picasso Branch-től zárkózik el. “Nem az igenektől lesz valaki valami, hanem a nemektől” - érvelt a kamerának Odett, akinek a Popcorn Hot Butterjére is csak fanyalgás volt a válasza. Azt szerencsére nem tartotta cikinek, hogy Iszak Eszterrel közösen paraszt bácsinak öltözve éneklik majd el a Mizut.

Közben a férfi részleg végre olyat tett, amire már az elejétől vártunk: elmennek a helyi kocsmába, és végre piálni kezdenek. Némit ront a dolgon, hogy akármilyen jópofák is, a náluk lévő ötszázasból nem adnak nekik sört és töményet, de ekkor megérkezett egy óriási mellű nő és barátnője felmentőseregként. Az előbbi mellesleg valami DJ, és még azt is beismeri, hogy ha valamit elront, a fél literes didkókkal simán el tudja terelni a figyelmet önnön tehetségtelenségéről. A barátnője, Ági pedig imádja Fluort, aminek köszönhetően még azt is megengedni, hogy megfogja a seggét. Valahogy mégiscsak lett pia, amit Eckü cipőből iszik meg, Fluor pedig csak örül, hogy a megérkezett két lány bevállalósabb, mint Iszak Eszter és Odett. Nem csak ő, mi is.

El is érkeztünk a műsor eddigi legnagyobb drámájához: Gyula bá bejelenti, hogy itt most disznóvágás lesz, ahol ugyebár a szokások szerint állatot is kell ölni. Odett kegyelmet akar, Gyula bá leszarja, és kezdődhet is a vérontás. Ebbe leginkább Eckü és Sanyóca szállt be, meg is kapják, hogy ők szadisták, mert élvezik, Fluor ölelgeti egy kicsit a militáns vegához méltó módon teljesen összetörő Odettet. Sajnos a műsor eddigi legszórakoztatóbb részét egy spontánnak annyira nem tűnő jelenet zárja le: megérkezik a már emlegetett Soerii & Poolek, hogy írjanak dalt, tíz perc múlva. Azt senki nem tudja, honnan tudták meg a tanya címét, és miért csak most szólnak, de mi nagyon reméljük, hogy beszállnak a diszónvágásba is.