horoszkóp

Spears sógora állítja: tőle van az egyik gyerek

2012.12.27. 09:37 Módosítva: 2012-12-27 14:04:19

Britney Spearsnek egyszer volt egy Kevin Federline nevű, akkoriban még táncosként tevékeny férje. A párnak két gyereke született, ám 2006-ban elváltak. Az énekesnő exsógora azonban a US magazin szerint mégis a 2012-es karácsonyi időszakot áldozta be egy bizarr comingoutra: Christopher Federline állítja, Spears egyik gyerekét ő nemzette.

A RadarOnline birtokába került bírósági irat ráadásul tovább bonyolítja az ügyet: eszerint az énekesnő egyrészt teljesen őrült, másrészt lenyúlta a hitelkártyáját (vett képregényt, 4500 dollárért, ami körülbelül 997 ezer forint), gúnyt űzött a férfiasságából, és azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza az apaságának tényét. Mármint hogy Spears Sean Preston nevű, idősebb gyerekének ő az apja. (Hát, ezzel már nem fenyegetheti.) Az ügyet megpróbálta rendezni Spearsszel, aki állítása szerint körberöhögte, mondván, a bátyja tönkretette az életét, ez a minimum.

Az énekesnőhöz csatlakozott a bíróság is, amely visszadobta az ügyet, szóval nincs távoltartási végzés. Az ügyet egyik család sem kívánta kommentálni, az épületes irományt itt tekinthetik meg.

Update: a Celebitchy úgy tudja, a levél hamisítvány, egy Jonathan Lee Riches nevű férfi szellemi terméke, aki szívesen ír ilyesmiket híres emberek nevében, majd valóban postára adja azokat.