A TMZ híre szerint megerősítették azt az információt, hogy Justin Bieber nem tartózkodott abban a Ferrariban, ami miatt egy másik autó elütött egy paparazzit. Az énekes tulajdonában lévő sportkocsit egy barátja vezette, utasa szintén Bieber barátai közül került ki. A paparazzi épp az autót próbálta lencsevégre kapni, amikor egy másik autó elütötte és halálra gázolta őt. A rendőrség által kiadott hivatalos közlemény szerint Bieber fehér Ferrariját egy rutinellenőrzés miatt állította meg a rendőrség a Sepulveda sugárúton, közel a Los Angeles-i Getty Centerhez.

A paparazzi korábban kezdte el követni a Ferrarit annak reményében, hogy sikerül fotókat készítenie, amivel meg is próbálkozott, miközben a rendőrök félreállították a Ferrarit és elkezdték a rutinellenőrzést. A fotózást az egyik rendőr szakította félbe és odébb küldte a fotóst biztonságosabb területre, aki nem igazán hallgatott a tanácsra, mivel nem sokkal később egy szembejövő autó elgázolta, aminek következtében életét vesztette. A TMZ forrásai szerint a sofőr nem állt sem drog, sem alkoholos befolyásoltság alatt. A rendőrség még vizsgálja a történteket.

Az énekest kemény dolog lehet fotózni, egyszer a testőre büntetett egy pofátlan paparazzit, egy másik alkalommal pedig maga az énekes ment neki egy lesifotósnak.