18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kamu Justin Bieber rajongóinak tömeges csuklóvagdosása

2013.01.08. 07:54

Egészen megdöbbentő módon reagálnak Justin Bieber hétvégi füvezésére Twitteren az énekes túlnyomórészt fiatal rajongói. Az általában #cuforbieber, esetleg #cuttingforbieber címkével ellátott bejegyzésekben protestálnak az állítólagos droghasználat ellen, mégpedig azzal, hogy a kezüket vagdossák, erről pedig képeket töltenek fel. "Fáj, de érted teszem, én Justinom" – írta képe alá Kellydu85, Britanny Scrapman pedig még ennél is konkrétabban fogalmazza meg, mi a baja: "Abbahagyod a drogozást, mi abbahagyjuk a vagdosást." Az ügyre a csuklóvagdosás talán leghíresebb szakértője, Miley Cyrus is reagált: "Hagyjátok abba a vagdosást. Vannak emberek, akik tényleg önkárosításban szenvednek, ez nagyon tiszteletlen velük szemben." Ehhez képest The Game adta a leglazább tanácsot Biebernek, a rapper csak annyit mondott, hogy szerezzen fűkártyát.

Update: Idő közben kiderült, hogy a tömeges vagdosás egy jól sikerült átverés, ami 4chanről indul. A felhaszálók hamis Twitter accountokat regisztráltak, hogy elterjesszék az idő közben Know Your Meme-re is felkerült taget.