A The Canyons forgatásán Lindsay Lohan állítólag katasztrofálisan viselkedett. A munkáról Stephen Rodrick újságíró számolhatott be, akinek engedélyezték, hogy figyelemmel kövesse az egész forgatást – írja a TMZ. Hála neki elég jó sztorik szivárogtak ki a stúdióból: például Lohant még a munka elején kirúgták, miután kihagyott két forgatási napot, de addig verte részegen a rendező hotelszobájának ajtaját, míg sikerült visszakönyörögnie magát.

Ezek után azonban folyamatosan szidta a producereket és kollégáit, és állati mód berúgott egy szexjelenet felvétele előtt, amiben egyszerre négy férfival – némelyik pornószínész volt – kellett szerepelnie. A jelenet felvétele után nem fogadta el a taxit, amit érte küldtek, hanem saját Porschéjával távozott – mindenki csak remélni mert, hogy nem nyírja ki magát.

Az egyik szexjelenet felvétele előtt behisztizett a színésznő, mondván, nem hajlandó levetkőzni, végül a rendező maga is pucérra vetkőzött, hogy Lohan hajlandó legyen a munkára. Aztán egyszer hajnal 5:30-ig bulizott Lady Gagával, amikor 6:00-kor kezdődött a forgatás. A kedvéért áttették a kezdést 9-re, de mégis inkább orvost kért, és hazament, betegségre hivatkozva. Biztos történt még pár vicces dolog, egyelőre ennyiről számolt be a TMZ.