Földesi-Szabó László és Bálint Antónia újra összecsapott, Földesi-Szabó ismét a gyerekelhelyezéssel akarta sarokba szorítani a száját feltöltető egykori szépségkirálynőt. A férfi legutóbb a szoptatással kapcsolatban kért szakértői véleményt, az nem jött be, most azzal állt elő, hogy Bálint iszik és veri a gyereket.

A kislányt, Lilent igazságügyi pszichológus szakértő vizsgálta meg, de Földesi-Szabót is megnézték. „A kislányom a legnagyobb természetességgel közölte, hogy ő az édesanyjától rengeteg száz pofont kap, és hogy ez mindennapos büntetés. Később amikor arról beszélgettünk, hogy ki mit szeret inni, hogy legközelebb, ha jön, az legyen a hűtőben nálunk is, elmondta, hogy ő vizet meg almalét, majd közölte, hogy az édesanyja pedig minden este bort iszik, nem fehéret, hanem vöröset” – hozta nyilvánosságra a Bors Földesi-Szabó beadványát.

„Azt gondolom, hogy Lacit bántja a boldogságom és a mostani sikereim, pedig amit művel, az egyvalakinek biztos nem jó: a közös lányunknak. Semmi értelme, hogy megpróbál lejáratni és tönkretenni. Bármivel is rágalmaz, nem tud abba a mélységbe magához rántani, ahová ő került” – mondta a lapnak Bálint Antónia.

„Egy anyától három súlyos dolog miatt vehetik el a gyerekét: ha alkoholista, ha narkózik vagy ha veri. A drogfüggőség viszonylag gyorsan kideríthető egy vérvétellel, az alkoholizmust és a gyerekverést már nehezebb bizonyítani. Nem ütöm a gyerekem, nem vagyok alkoholista, és visszautasítom, hogy ezzel vádoljanak” – tette hozzá Bálint, aki Facebookján kiposztolta a gyermekjóléti szolgálat környezettanulmányát, mely szerint a gyerek jól van, nyugodt és kiegyensúlyozott, anyjával bizalmas, szeretetteljes kapcsolata van.