Barbie babát, virágcsokrot és tortát kapott első születésnapjára Blue Ivy, akinek szülei összesen 80 000 angol fontot, azaz 28 626 240 Ft-ot költöttek minderre. A legnagyobb tétel az 50 000 fontos Barbie baba (17 891 400 Ft), ami gyémánttal és fehér arannyal van kirakva, összesen 160 darab ékkő van a babán. "Semmi nem túl drága a kis hercegnőnek. Azt akarták, hogy élete első születésnapja megadja az alaphangulatot az életéhez. Keményen megdolgoznak a pénzükért, és az első az, hogy mindent megadjanak a lányuknak " - mondta egy névtelen forrás a Sunnak. Beyoncé és Jay-Z lett 2012-ben a legjobban fizetett celebpár a Forbes listája szerint.

A születésnapi bulira meghívott vendégek koncertjegyeket és arany tollat vihettek haza, amibe belegravírozták a Blue Ivy nevet. Beyoncé és Jay-Z több millió forintért vörös és fehér rózsát is rendelt, továbbá költöttek még játszóházakra és mindenféle hercegnő jelmezre a gyerekeknek. Már voltak előjelei annak, hogy teljesen meghülyülnek a gyerek születésétől, mielőtt megszületett a lányuk, aranyból kirakott ágyat vásároltak felfoghatatlan mennyiségű pénzért. Milyen lesz vajon Blue Ivy 16. születésnapja?

Mindez itt még nem ér véget, ugyanis Beyoncé alaposan dokumentálta terhességét, amit az HBO megvásárolt, és  Life Is But A Dream címen hamarosan látható lesz.