A Való Világból ismert Baukó Éva visszavonulás helyett rádióinterjúra ment, ahol az adás szünetében arról mesélt VV Gergőnek, a Radio Face ügyeletes műsorvezetőjének, hogy egyszer megerőszakolták. Baukó nem volt tisztában vele, hogy a rádió netes adásában mindent hallanak és látnak a nézők, ami a stúdióban elhangzik.

A mulatós klipben is szereplő celeb nagyon jól érezte magát az adásban, kettő helyett majdnem négy órán át ült a mikrofonok mögött és elég bizalmas dolgokat fecsegett ki magáról. „Amióta elköltöztem és megszabadultam a zaklatóimtól, nagyon jól vagyok. Hét napja nem is ittam, úgyhogy megpróbálok egyedül meggyógyulni” – felelte Baukó arra a kérdésére, hogy elvonókúrára adja-e a fejét – írja a Bors, mely azt feltételezi, sem Baukó, sem Dukai Gergő nem tudta, hogy a netre hang is megy, nem csak kép (mondjuk a képnek hang nélkül mi értelme?).

„Három éve vagyok pánikbeteg, amióta megerőszakoltak. Mindegy, erről nem akarok beszélni, mert rossz emlék” – mondta a VV-s celebnő Dukainak, és azt is elkotyogta, hogy tizennyolc és húszéves kora között kábítószerezett, Barna Barnabás klipjében pedig háromszázezer forintért táncolt. Baukó a beszélgetést egyébként telefonjával is rögzítette, és most azt kérdi Facebookján, azt hogyan tudja feltölteni. Itt már van egy közel 50 perces verzió, hallgassák meg!