Hihetetlen hírrel örvendeztetett meg minket a Bors ma reggel. Kovács Erzsi énekesnőnek eltűnt a karkötője,melyet a férjétől kapott. Az énekesnő barátai még arra is hajlandóak voltak, hogy hazugságvizsgálatot végezzenek el, hogy kiderüljön, hol lehet az ékszer.

Az énekesnő nyilatkozata szerint Terry Black arra gyanakodott, hogy Tilinger Attila (Házibuli Attila) vitte el a sokat érő karkötőt.

"Sajnos Terry most nagyon csúnyán viselkedett. Egy másik nagyon kedves ismerősömet, Tilinger Attilát  gyanúsította az ékszer eltüntetésével. Persze én tudtam, hogy egy barátom sem lenne képes meglopni engem, pláne nem Attila, a „fogadott fiam”, mégis rosszul érintett ez a háborúskodás."

Terry Black a Velvetnek cáfolta a róla megjelenteket. "Én nem mondtam soha, hogy Házibuli Attilla lopta volna el a karkötőt mint ahogyan a többi dolgot sem. Egy 40 éves barátság után csak annyi megjegyzésem volt, hogy valaki, aki itt van a házban, vagy bejár ide vihette el a karkötőt."

Szerencsére egy barátjában sem kellett csalódnia Kovácsnak, mert kiderült, hogy az ékszert befogadott kutyája Dorka ette meg. Az esetre úgy derült fény, hogy alomtakarítás közben előkerült az ékszer. A kutyának nagy szerencséje volt, ugyanis könnyen bélelzáródás lehetett volna a kaland vége.