„Jelenleg most épp élem a szingli életemet, nincs párkapcsolatom, nincs emiatt konfliktus az életemmel” – mondta Zimány Linda a TV2 Aktívjában, arra válaszként, van-e köze Kedves Ferenchez. Tehát most biztos nincs.

A modellből lett stylist és designer (igen, itt a néha divatbloggerként aposztrofált Zimányra gondol a TV2) a magánéletéről nem akar beszélni, mert régebben sok valótlanságot látott magáról a lapokban, talán épp Dzsudzsákkal kapcsolatban. Ezért most az a missziója, hogy kiálljon magáért a sajtóval szemben, akár perek árán.

Nézze meg Zimány végtelennek tűnő vágatlan monológját!

„Tudatosan nem beszéltem sem a múltban sem a jövőben sem a magánéletemről, a támadások miatt sem, mert úgy gondolom, a magánélet az magánélet. Ha olyan ember lesz az életemben, akit meg akarok osztani a nagyközönséggel, hogy szerelmes vagyok, akkor úgyis ki fogok állni mellé, és akkor úgyis el fogom mondani, meg fogok jelenni vele, nem fogom titkolni, hogyha boldog vagyok, mert miért is tenném. A rosszindulatú pletykákkal pedig megpróbálok nem foglalkozni” – magyarázta a galmmodell, aki, mivel épp egy esküvőiruha fotózáson kapták el koszorúslányok között, kicsit elmerengett azon is, hogy szeretne majd gyereket.

Persze még nem terhes, és még nincs is kitől, de majd egyszer szeretne. „Most aztán igazán közel érzem magam a babázás témához. Nem vagyok még terhes, de szeretnék majd az lenni idővel”.