Nincs két ember, aki kevésbé illene egymáshoz, mint Demi Moore és Russel Brand. A két, minimum furcsa döntéseket hozó ember az ezotériának köszönhetően alakított ki egymással barátságot - írta meg az örömhírt a Sun.

Az újság szerint a kultúrát kedvelő színészek egy Stanley Kubrick kiállításon randiztak egymással múlt héten, Los Angelesben. A páros állítólag egy közös ismerősön keresztül ismerkedett meg egymással, és már karácsony óta találkozgatnak, és annyira közeli a viszony, hogy jóga pózokat is megosztanak egymással, illetve Brand meditációs tanácsokkal látja el a művésznőt.

Brandet egyébként mióta elvált Katy Perry-től, rendszeresen hozzák össze ezzel-azzal, legutóbb Gerry Halliwellel boronálták össze, de a kapcsolat úgy tűnik megfeneklett. De szerencsére máris itt van Demi Moore, aki mostanság rendszeresen fiatal fiúkkal hetyeg, legutóbb egy 26 éves műkereskedővel, aki azonban gyorsan lapátra tette, így bánatában elvonult Mexikóba, egy fogyókúrás farmra, ahol a szállodában lakók szerint fiatal fiúkkal szexelt hangosan, akik így nem tudtak az anorexiaközeli színésznőtől aludni.