Lindsay Lohan mégis részt vett a szerdai tárgyalásán, ahol a bíró elmondta, hogy a színésznőt még akkor is elítélhetik, ha az esküdtszék ártatlannak találja őt. Lohan amiatt állt bíróság elé, mert megtévesztette a rendőröket, miután tavaly júniusban volt egy autóbalesete. Akkor azt hazudta, hogy nem ő, hanem asszisztense vezette az autót. A bírónő, Stephanie Sautner már kitűzte a következő tárgyalás idejét, ami március 18-án lesz, és közölte a színésznővel, hogy örül, hogy Lohan már jobban érzi magát. Sautner egyébként nyugdíjba vonul következő hónaptól, így már nem ő folytatja Lohan tárgyalását.

Lohan egy fekete, ujjatlan ruhában érkezett édesanyja kíséretében a tárgyalásra, amiről el is késett hét percet. A tárgyalás alatti pofavágásokon kívül egy új tetoválást is villantott a botrányos életet élő színésznő. Karjára egy vörös háromszöget varratott, ami alatt egy szöveg is olvasható, de a fotók nem túl jó minősége miatt nem nagyon tudtuk kiolvasni. Lindsay Lohan tárgyalás alatti csodás arckifejezéseiért kattintson a galériára!

Update: Az Eonline szerint a tetováláson nagy valószínűséggel a "What dreams may come" felirat olvasható, ami egy 1998-ban készült Robin Williams főszereplésével készült film, a 'Csodás álmok jönnek' eredeti címe.