Nehéz az MTVA dolga, egyre kevesebben nézik a műsoraikat, ezért megpróbálták feldobni a most induló Eurovízió Dalfesztivál válogatójának nézettségét. Hujber Ferenc és Mészáros Árpád Zsolt a pénteki felvételen esett egymásnak. A Blikk által közölt fotókon meg lehet csodálni, hog simul egymáshoz két izmos férfitest. A lap nem volt rest, és megkérdezte az Operettszínház művészét, hogy mi is történt pontosan a színpadon.

"Egy „Brezsnyevi” csók volt csupán, megidéztük vele a régi idők szellemét. Egyébként fantasztikus volt, kicsit humoristának éreztem magam, parodistának. Meg tudtuk mutatni, hogy Csehország és Magyarország között milyen a viszony"– nyilatkozta Mészáros, aki hozzátette, hogy nem vonzódik a saját neméhez.

Az MTVA sajtófőnöke, Lencsó Rita részletesen kifejtette, mi fog történni a színpadon, és megnyugtatta az aggódalmaskodókat, hogy 12-es karikával fogják vetíteni a második részt.

"Azért döntöttünk úgy, hogy adásba kerülhet a csók, mert mind a dal, mind pedig a fiúk előadása egy olyan karikatúra, ami egy régen volt korszakot szimbolizál, amire az idősebb nézőink szinte napi élményként emlékezhetnek. Nem volt egyszerű meghozni a döntést, sokáig tanakodott a televízió vezetősége, hogy élő adásban le merjük-e adni a jelenetet, végül úgy döntöttek, hogy a korhatári megkötés mellett képernyőképes a produkció."

Az MTVA egyébként bevállalósabb is szokott lenni, többek közt sikerült délután fél kettőkor levetíteni a Camelot c. sorozat ismétlését (12-es karikával) amelyben dugnak, ölnek és más nyalánkságok láthatóak.