A volt Fradi-vezér Hada Renáta Legényvásár című könyvében beszélt arról, hogy korábban inkább szexuális, mint szerelmi kapcsolatai voltak nőkkel, éppen ezért komolyan megfordult a fejében, hogy béranyát fogad. "Először csak viccesen emlegettem a környezetemben, hogy béranyától akarok gyereket, később viszont komolyan megfordult a fejemben" - mondta Berki Krisztián a Borsnak. "Jelenleg azonban nincs ilyenről szó, egyre jobban mélyülő párkapcsolatban élek egy „civil” lánnyal. Ha nem ismerkedünk meg, ma teljesen más ember lennék, és ugyanolyan szürkén, elkeseredetten látnám ezt a témát, mint korábban".

Az üzletember most úgy érzi, révbe ért jelenlegi barátnőjével, Pamelával, noha korábban egyébként mindegyik barátnőjéről hasonlóképp nyilatkozott, amikor még együtt voltak. "Közös kutyagyermekünk is van már, Chloé­ka" - fűzte a történethez a redkívül macsó információt.

A béranyaság egyébként Magyarországon nem is engedélyezett dolog, maximum úgy, ha az anya a gyerek kihordását teljesen ingyen és bérmentve vállalja be Berki két szép szeméért, azt meg onnantól kezdve dajkaanyaságnak hívják.