Bieber anyja újra összehozná fiát Gomezzel

2013.02.05. 20:48

Female First úgy tudja, hogy Justin Bieber édesanyja, Pattie Mallette mostanában folyamatosan arra próbálja rávenni 18 éves fiát, hogy jöjjön össze újra exével, Selena Gomezzel, mert a lány állítólag jó hatással volt Bieberre. A hol összejövő, hol szakító párocska legutóbb év végén ment szét két év után, mivel Selena Gomeznek állítólag nem tetszettek Bieber haverjai.

"Justin anyja mindig is jó viszonyban volt Selenával, és szerinte jó hatással volt a fiára a kapcsolat. Pattie próbálja rávenni Justint, hogy újra összejöjjön Selenával, miközben Selena nem szeretne azokkal közösködni, akikkel mostanában Justin össze szokott járni. Szerinte nem megbízható alakok" – mondta egy nevét elhallgató forrás a RadarOnline-nak.

A 20 éves Gomez nincs lenyűgözve Bieber viselkedése miatt, többek között azzal sem, hogy sokszor füvezik. Bieber anyja minden bizonnyal ezért is szeretné, ha fia újra a most épp filmben meztelenkedő színésznővel járjon, mert reménykedik benne, hogy Gomez újra rendbehozná Bieber életét.