Boros Lajossal a Hír24 készített egy interjút, amiben az egykori Bumeréng egykori műsorvezetője a nők kielégüléséért való kampányáról beszél, illetve arról, hogy pornóoperát írna. Igen, jól olvasta.

Boros Lajos pár hete indította el a Facebookon a 18+ nevet viselő oldalát is, ami mint mondja: "... egy játék volt, de egy komoly játék. Engem az érdekel, ami hiányzik a pornográfiából. Ilyen például a női kielégülés. Szerelemtechnikában nagyon rosszak vagyunk. Hiába közösülnek a fiatalok tízpercenként az iskolában, ha igazán nem a megfelelő funkcióval csinálják. A lányok azért mennek bele a dolgokba, mert a fiúknak ez kell, és ők nem élveznek belőle semmit. Ez náluk egész másról szól, miközben a szexből örömet lehet kicsiholni, és persze adni.

Az interjúból kiderül még, hogy Boros nagyon szeretne egy sitcom gegcsapatában ülni, és sorozatokat, vagy televíziós formátumokat kitalálni, írja már önéletrajzi könyvét is, illetve egy pornóoperát. "Hat-hét éve gondolkodom egy pornóoperán, aminek a koncepcióját már le is védtem. Megírtam a nyitányát egy szál gitárral, és egy szakember meg is hangszerelte. Éppen a szövegkönyvet gyűjtögetem, és már a szereplőkön is gondolkodom. Altestdublőrökkel és profi felnőttfilmesekkel dolgoznék együtt, akiknek a hangját profi színészek adnák. De az elképzelésem még homályos" – mondta a Hír24-nek Boros.