Miután kiírták a sorozatból, az ország diszkóit járja a Barátok közt egykori Berényi Andrása - írja a Bors. A színész ráadásul nem egyedül haknizik: a bulikra elkíséri kollégája, Szőke Zoltán, aki a szappanopera Berényi Miklósa. „Ha van rá igény, akkor a bárpultból különböző koktélokat keverek. Mindenféle ízek jönnek ki, ami jó kis kirándulás ebbe a szakmába, de nyilván­valóan nem a mi világunk” - magyarázta a lapnak R. Kárpáti Péter, aki azon kívül, hogy italt keves, beszélget és fotózkodik a vendégekkel. A gázsiról viszont sem ő, sem Szőke nem nyilatkozott.

„Gondolom, most a legtöbb embernek az fordul meg a fejében, hogy zsíros összegért vállaljuk a fellépést. Erről szó sincs. A színészszakmában teljesen megszokott, hogy támogatják egymást a kollégák. Péter huszonkét éve a barátom. Amióta nincs a sorozatban, kevesebbet keres. Természetes, hogy segítek neki. A színészek mindig tettek egymás zsebébe pénzt, ez így működik közel ötven éve, és remélem, ez az összetartás az elkövetkező ötven évben is jellemző lesz” - magyarázta Szőke Zoltán.

Kalamár Tamás producer a haknikról úgy nyilatkozott, hogy a munka nem szégyen, a produkció érdekei nem sérülnek, bár jobban örülne a színészi sikereknek.