Az exvillalakó sehol nem kap munkát, ezért úgy döntött, családjával Budapestre költözik, ahol belekezd a vasazásba - írta a Blikk. "Sajnos nem vagyok én senki, és soha nem is voltam. Csak azért mert a Való Világban szerepeltem, nem jobb az életem. Sőt! Ugyanúgy kínlódok, mint előtte. Sosem szégyelltem a dinnyézést. Minden nyáron ezt csináltam, igaz jól meg is büntettek. De itt Magyarországon nincs más lehetőség. Vagy lopsz, csalsz, hazudsz, vagy kétkezi munkával próbálsz érvényesülni. Marad a vasazás. Jó biznisz lesz ez! Nem tudom, Pesten mi a szokás, de majd belejövök! - fogalmazott VV Fecó, aki a hírek szerint még nem próbálkozott ezen a területen. Egy az index.hu-nak adott interjúból viszont kiderül, jól tudja, hogyan zajlik a vasazás:

"Egy autó kell hozzá. Egy személyautó. Azzal elmész falukba, és egy mikrofonnal kihangosítasz egy cd-t, ami folyamatosan mondja, hogy vasat veszek. És megveszed a kertekben felhalmozódott fémeket mondjuk 3000 forintért, és abból megcsinálsz tízet. A MÉH-telepen lehet eladni. Ott lemérik a kocsit, amiben benne van a vas, és amennyi súly különbözet van, arra fizetnek. Sokan előítéletesek, nem engedik be a romákat a házba, de ha szerencséje van az embernek, akkor 15 ezret keres, ha szerencsétlen, akkor bukik ötezret" - mesélte korábban az exvillalakó, aki a napokban a Facebookon bukott ki, mivel sokan támadják amiatt, mert cigányként szóba hozta a segélyt is egy interjú alkalmával.

"én nem sajnálom senkitöl a segélyeket mert aki abból meg tud élni az elött megemelem a kalapomat aki meg sajnálja a segélyt azt a sokat mennyi is most 22500 ft az ám a pénz fuuuuuuuuuuu de jó meg 2 gyerekre 28000 családi az ám elég 2 gyereknek mindenre minden belefér hahahaha hát nevet a végbelem! !!!Akinek fájnak a segélyak amik meg járnak az inkább név nélkül irjon mert csak lejárasa saját magát!!!' - írta a közösségi oldalon.