Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogatójának egyik indulója, é s Geszti Péter x-faktoros csapatának énektanára egy bolond nő miatt hívott rendőrt, de az lett az incidens vége, hogy levették a rendszámot kocsijáról.

„Üvölteni kezdett, hogy nem fért el a kocsim miatt, és kikéri magának, hogy én olyan helyre állok, ahová szerinte nem szabadna. Szerinte én rálógtam a járdára, amely akadályozta őt. Próbáltam lenyugtatni, majd beszálltam, hogy elinduljak, ám elém állt, és kiabálni kezdett, hogy el akarom ütni” – mondta a Blikknek Éliás, aki mivel nem bírt a nővel, rendőrt hívott.

„A nő nem tágított, így nem volt más választásom. Ám ez, mint utóbb kiderült, nem volt jó ötlet. A rendőrök ugyanis – miután elkérték a papírjaimat – közölték, hogy le kell venni az autómról a rendszámot. Mint kiderült, a kocsimat január 3-a óta ideiglenesen kivonták a forgalomból, mert nem fizettem be egy bírságot, amelyet nem tudtam átvenni az x-faktoros elfoglaltságaim miatt, ahol Geszti Péter csapatában dolgoztam” – adott furcsa magyarázatot az énekes arra, miért kellett a kocsit kivonni a forgalomból.

Az eset egyébként megviselte Éliást, elment a hangja két napra és kölcsönautót kellett szereznie, mert ugyanúgy órákat kellett tartania attól még, hogy épp nem volt se kocsija, se hangja. De még mindig jobban járt, mint a két szerencsétlen Győrben.