Kim Kardashiannal és pasijával mindig történik valami izgalmas. Most például repülésük miatt robbant ki botrány. A párocska Brazíliából utazott New Yorkba, és az volt a tervük, hogy ott szállnak át a Los Angeles-be induló gépre.

Amint leszálltak, egy ember üdvözölte őket, aki felajánlotta nekik, hogy segítségével kikerülhetik a biztonság ellenőrző pontokat, és elérhetik a következő induló gépet. Ám amint elfoglalták ülőhelyeiket, leszállította őket a biztonsági csapat egyik tagja, és egy magasabb szintű átvilágításon kellett átesniük. A gép ráadásul egy órát várt, míg a szakemberek átvizsgálták a párocskát.

A Biztonsági Szolgálat nyilatkozata szerint "a légitársaság alkalmazottja kísért két utast nem nyilvános területen át, hogy gyorsabban tudjanak átszállni a belföldi járatra. Az alkalmazott megsértette a biztonsági protokollt, azzal, hogy az utasok kikerülték az ellenőrzési pontot. A szolgálat értesült a hibáról, és elvégezték a megfelelő ellenőrzést. A repülő 50 perc után szállt fel. A belső ellenőrzés vizsgálja az esetet.

Los Angeles-ben paparazzik várták a párt, akik nagyon nyugodtnak tűntek, az események ellenére.