Harry herceg jól érezte magát, miközben a korábbi Pussycat Dolls tag Ashley Roberts-szel flörtölt és italokat fizetett barátainak Londonban - írta a Female First. A 28 éves herceget a 31 éves ex Pussycat Doll, unokatestvére, Beatrice hercegnő és barátai, többek közt a Made in Chelsea valóságshow szereplői, Hugo Taylor és Spencer Matthews társaságában látták bulizni és italozni pénteken a Bodos Schloss bárban, ami közeli barátja, Thomas Van Straubenzee tulajdona.

„Harry remekül szórakozott a barátaival. Flörtölgetett néhány csinos lánnyal, beleértve Ashley-t a Pussycat Dolls-ból, de az egész inkább csak ugratás volt és az este nagy részét a barátaival és Beatrice-szel töltötte a VIP részen.”

Harry herceg állítólag egy egyszerű taxival ment haza és írt egy személyre szóló üzenetet a sofőr lányának, ami azóta már megjelent a Twitteren. A fiatal Mickie Jayne-nek szóló üzenetben a herceg azt írja: „Kedves Mickie, apukád szeret téged… tanítsd meg, hogy kell rendesen vezetni!” A lány barátnőjének, Callie Conelly-nek is boldog szülinapot kívánt.

Ashley Roberts egyébként Londonban él, amíg a Dancing on Ice egyik bírói posztját tölti be, és nemrégiben felfedte, hogy szereti a brit férfiakat. Azt mondta: „A brit srácok fantasztikusak, habár még nem találkoztam eggyel sem.” Az énekesnő utalt arra is, hogy lehet, hogy megfontolja, hogy Londonban marad a műsor után. „Még 4 hetem van a Dancing on Ice-ból, de mikor annak vége, ki tudja? Van néhány dolog előkészületben, de izgatottan várom, mi következik.”