Az angol énekesnő hobbija úgy tűnik a hetenkénti pedikűr lehet, egy skót szalonban 500 Swarovski kristállyal rakatja ki lábkörmeit. Boyle, aki 17 millió albumot adott el világszerte, és 300000 fontért vásárolt egy hatalmas házat, még mindig szívesebben időzik a házban, ahol felnőtt, és amit anyjával osztott meg, egészen a haláláig.

A hirtelen meggazdagodott Boyle, a pedikűr mellett szívesen vásárol parfümöket, mára 37 féle illat közül választhat, illetve szereti a jó ételeket. A Female Firsnek nyilatkozó énekesnő, csak annyit mondott: "Szeretem a parfümöket. Szeretem a lazacot, a szushit és a steaket is." Amikor pedig arról kérdezték, milyen érzés, hogy nem kell aggódnia a pénz miatt, azért még panaszkodott kicsit: "Jó érzés, de most túl sok a pénzem".

A riporter a szerelemről is kérdezte Boyle-t, aki korábban azt remélte, végre megtalálja a neki való férfit. Egy közeli ismerős szerint "Susan remélte, hogy a hírneve meghozza számára az ideális férfit, de sajnos nem ez történt." Majd hozzátette "az ideális férfi számára olyan mint Donny Osmond. Ápolt, klasszikusan öltözködik, fontos neki a család, és az erkölcs. Ja, és imádja a macskákat."