Michael Jackson szisztematikusan tönkre akarta tenni testvére, Jermaine popkarrierjét – írja most megjelent botránykönyvében Clive Davis kiadómogul. Amikor a kiadóját vezető Davis már Jermaine Jackson negyedik albumát akarta tető alá hozni, Michael Jackson bekeményített, és elcsábította a testvére albumánél segédkező producert, Kenny "Babaarcú" Edmondsot – írja a Showbiz 411. Davis szerint Jermaine egy közös párizsi ebédjükön el is sírta magát Michael e tette miatt. Ezután dalokban kezdtek üzengetni egymásnak. Michael Jackson halála óta több őt ismerő forrás is azt mondta, testvérei karrierjét gajra akarta vágni a pop királya, ezt egyedül Janettel nem sikerült.

Davis könyve azonban nem ért véget a Jackson-család botrányainál. A kiadófőnök ugyanis levelekkel bombázta Whitney Houstont, amikor 2001-ben meglátta, milyen állapotba került a folyamatos drogozástól - olvasható a Showbiz 411 másik cikkében. Magához is költöztette őt, de Houston a drogfüggősége tényét is permanensen tagadta. A Grammyre készülő Davist ennek megfelelően sokkolta Whitney Houston tavalyi halálhíre.

Watch More News Videos at ABC | Technology News | Celebrity News

A Soundtrack of My Life (kb. Életem Zenéje) című könyvben a 80 éves Davis sok más sztárról is írt, akikkel együtt dolgozott. Ez pedig nem kis lista, szerepel rajta a neki szexet ajánló Janis Joplin, illetve Santana, Alicia Keys, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Aretha Franklin, az Aerosmith, Kelly Clarkson és így tovább. A könyvben ráadásul egyfajta comingout is megtörtént Davis részéről, aki bevallotta, hogy biszexuális – írja az ABC News.