Érdekes megoldást választott a Clayton megyei rendőrség arra, hogy egy anyával közölje, hogy meghalt a fia. Rickie Lambot január 25-én tűnt el, édesanyja azóta nem hallott róla, bár a kórházakban és a börtönökben is kerestette.

Anna Lamb-Creasey a Channel 2-nek nyilatkozta, hogy Facebookon az egyéb mappába kapott egy üzenetet, melyet hetekig nem vett észre. A levélben az állt, hogy hívja fel a rendőrséget. Ez hetekbe telt, mert feladóként Misty Hancock volt megadva, ezt pedig meglehetősen furcsának találta a nő, ráadásul a profilképen egy TI nevű rapper képe volt. Lamb-Creasey egy darabig persze azt hitte, az egész valami átverés lehet, így sokáig nem tudhatta meg, hogy 30 éves fiát még január 24-én elütötte egy autó.

Végül Valentin-napon, 20 nappal azután, hogy Lamb eltűnt, testvére felhívta a megadott telefonszámot, ahol közölték vele a rossz hírt.  Lamb-Creasey nem érti, hogy lehetséges, hogy csak a Facebookon-on érték el, és semmilyen más lehetőséget nem találtak.
"Azt mondták,a legjobbat tették, amit lehetett, de én ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Ha képesek kinyomozni egy csomó dolgot, hogyan lehetséges, hogy nem találtak meg?"

A nő azt sem értette, hogy a rendőrség miért Misty Hancock profilnéven üzenget neki.

"Az embereknek tudnia kéne, hogy a rendőrség próbál velük kapcsolatot teremteni. Ha valaki meglátja a rapper képét, nem veszi komolyan a dolgot."
A rendőrség közlése szerint ők megpróbáltak kapcsolatot teremteni a családdal, de ez nem vezetett eredményre. Elmondásuk szerint ellenőriztek több címet is, de sosem értek el senkit. Azt még vizsgálják, hogy miért a Facebookon keresztül üzentek a családnak.