Mi a véleménye Danny Blue tettéről?

"Visszapakoltam egy kis havat a kocsira, hogy a parkolóőr ne büntethessen meg! :)" – közölte vidáman az Instagramon Danny Blue, majd csatolt egy fotót. Ezen egy kocsi elülső szélvédője látható, amit nagyrészt belep a hó, így akár váltott a tulaj parkolójegyet, akár nem, az égi áldás eltakarja.

Azonban a parkolási szabályzatok zöme előírja, hogy jól látható helyre kell tenni a parkolójegyet (kivéve persze mobilparkolás esetán), így elsőre nem tudni, büntethető-e így Danny Blue. Az egy dolog, hogy a kép alapján se a kocsi típusa, rendszáma, alvázszáma, tulajdonosa be nem azonosítható és az sem látható, egyáltalán melyik városban próbált csalni a parkolással, de a morális felelősség kérdése megmarad. Mielőtt szavazásra bocsátjuk a kérdést, vajon helyesen járt-e el a mentalista a parkolási viccel, következzen Danny Blue Velvetnek adott magyarázata.

"Nagyon sok pénzt befizetek parkolási díjra" – mondta Danny Blue, aki szerint zéró tartozása van a parkolási cégek felé. Hozzátette, "ez a házam előtt van", és mivel ő oda van bejelentve, autójával eleve grátisz parkolhat. Így egyértelmű, hogy nem szegett szabályt.