Alexa Diamondot testi sértésért feljelentették

2013.02.23. 08:43

Sértettből pillanatok alatt gyanúsított lett Alexa Diamond: a volt sztriptíztáncost testi sértés miatt jelentették fel - tudta meg a Velvet. Az eset még tavaly nyáron történt, amikor Diamond expasijával, Jerzyvel és egy másik lánnyal tartózkodott a BMW-jében, pár járókelő pedig megdobálta őket tojással. Molnár Alexandra nem volt rest, az elszelelt csapat után rohant, jócskán lekörözve az exvillalakó Jerzyt is, és elkapta az egyik támadó grabancát.

main-ALEXA D 262

"Az autómban okozott kárért iramodtam utánuk, nagy nehezen be is értem őket, az utolsót úgy tudtam megállítani, hogy elkaptam a trikóját. Erre még ők jöttek nekem, és ahelyett, hogy elnézést kértek volna, még nekik állt feljebb, hogy miért szívózok" – mesélte Alexa Diamond. A szürreális történetet a rendőrök megjelenése szakította félbe, ám a folytatás se lett meglepetésektől mentes: az orvostanhallgatókból álló csoport ugyanis feljelentést tett testi sértésért.

"A kocsiban keletkezett kárt senki nem térítette meg, és a végén még én lettem sértettből gyanúsított" – kesergett Diamond. Tudomása szerint Jerzy megúszta a dolgot feljelentés nélkül, de az exvillalakót is kihallgatták már. Molnár Alexandra, aki jelenleg külföldön dolgozik, hétfőn jelenik meg a rendőrségen az üggyel kapcsolatban.