Bódi "Cipő" László elutasította a lehetőséget, hogy felkerüljön a szívtranszplantációs listára – írja a Blikk szombati száma. A Republic énekese múlt pénteken került a kórházba, mert leállt a szíve. Pacemakere mentette meg, az orvosok a történtek után mélyaltatásba helyezték őt. Azóta nem sikerült felébreszteni ebből az állapotból, sőt légcsőmetszést kellett végrehajtani, hogy lélegezni és táplálkozni tudjon.

A Bors által megszólaltatott jóbarát, Bogó Ágnes is megerősítette, hogy Cipő bízott a saját szívében, holott a legelső bajok után a balatonfüredi kórházban már megtudta, szüksége lehet szívátültetésre. "Senki, szerintemő sem számított a mostani összeomlásra" – mondta Bogó, aki szerint Cipő nem akarna kiszolgáltatott helyzetben továbbélni, "lehet, hogy vesztesen nem akarna már felkelni".

A kritikus állapotban lévő Cipő további sorsáról orvosi konzílium dönt, amibe a Blikk informátora szerint bevonják az énekes feleségét is. Úgy tudni, ő azonban csak Cipő barátnőjével és testvérével egyetértésben szeretné meghozni a végső döntést.