Előállt a nagy igazsággal egy amerikai escortlány: szerinte Bob Menendez szenátor fizetett a szolgáltatásaiért – írja a Daily Caller. A nő szerint Menendez csak a jéghegy csúcsa, több más amerikai politikus ágyában is megfordult a prostituált, bár az említett férfiak igyekeztek álnéven igénybe venni őt. A TheDC nevű lap mutogatott a nőnek pár fotót, az egyiken felismerte egykori kuncsaftját, Menendezt.

A magát csak Beth-nek nevező nő szerint ügyfelei 90 százaléka washingtoni nagykutya – lobbisták, ügyvédek, szenátorok. Menendez szerinte sok-sok nővel volt már együtt, és nem az a párkapcsolat-párti politikus. Menendez vagy sajtósa egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt az ügyben. Márpedig gyanús, hogy a Dominikai Köztársaságban 16 év körüli lányokkal is szexelt a szenátor. Menendeznek ágyat is kéne cserélnie a lakásán, ugyanis az alatta lakó szomszéd mindig hallotta a matrac nyikorgását órákig, valahányszor egy fiatal lány lépett be a ház kapuján.

Beth említést tett egy ukrán prostituáltról, Szvitlana Bucsikról, akinek szintén törzsvendége volt Menendez és a sokat említett Salomon Melgen floridai szemészorvos. Sőt, maga Bucsik volt az egy idő után, aki egyes ügyfeleinek a dominikai fiatal lányokat leszervezte, de drogcsempészetben is részt vett. A TheDC megtalált két dominikai lányt, akik fel is ismerték a fotókon a szenátort. Az ukrán nő ügyvédje szerint hazugságok az állítások, ügyfele modell és színésznő, semmi több.