Sokan csak egymagukban vonultak végig a vörös szőnyegen, de voltak olyanok is, akiket elkísért a párjuk. Ilyen volt Jennifer Aniston is, aki végre nem egyedül jelent meg egy eseményen, de láthattuk Anne Hathawayt is, ahogy férjével cukiskodik. Szavazzon, hogy ki volt a legjobb páros a 85. Oscaron!

Ki volt a legjobb páros?

Jennifer Aniston és Justin Theroux

A színésznő, és vőlegénye volt az egyik legszebb páros az Oscaron, most, hogy exe, Brad Pitt és annak új nője, Angelina Jolie nem jelentek meg a díjátadón. Aniston tarolt a Valentino ruhájával, és megmutatta azt is, hogy milyen jó neki, hogy végre van mellette is valaki, és már nem azért cikizik, mert képtelen megtalálni a hozzá illő pasit. Anistonról egyébként nemrég kerültek elő olyan fotók, amik szerint platinaszőke lett a haja, de ezek szerint megnyugodhatunk, mert a szín vagy csak egy átmeneti festésnek, vagy egy parókának volt köszönhető.

Nicole Kidman és Keith Urban

A színésznő és pasija újra együtt vannak, amit most élőben is megmutattak a tegnap esti díjátadón. Nicole Kidman úgy néz ki, nem tud magasabb pasit szerezni maga mellé, mert exe, Tom Cruise is nevetségesen alacsnynak nézett ki mellette, Keith Urban pedig szintén nem egy égimeszelő kategória. Ami miatt még említésre méltó a páros, az az, hogy szinte ugyanolyan frizurát viseltek.

Robert De Niro és Grace Hightower

A színész és felesége visszafogottan, korukhoz illő konzervatívsággal jelent meg a vörös szőnyegen. Anistonék után ők voltak az első olyan páros, akikre jó volt ránézni. De Niro-t egyébként jelölték a legjobb férfi mellékszereplő díjára a Napos oldalban játszott szerepéért, a díjat azonban Christoph Waltz kapta.

Anne Hathaway és Adam Shulman

Anne Hathaway az Oscar vörös szőnyegére még egyedül érkezett, ám a Vanity Fair díjátadó utáni partijára már férjével együtt ment. A legjobb női mellékszerepért aranyszobrot kapó Hathaway és férje, Adam Shulman cukiskodtak egy sort a fotósok kedvéért, de mi akkor sem rájuk szavaznánk.

Daniel Day-Lewis és Rebecca Miller

A Lincoln-ban alakított szerepe miatt a legjobb férfi főszereplő díját hazavihető Daniel Day-Lewis feleségével, Rebecca Millerrel érkezett a Vanity Fair partijára. Mindketten visszafogottan voltak szépek.

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

Salma Hayek színésznőt is elkísérte férje, aki nem tudjuk, hogy hogyan reagált Seth MacFarlane beszólására, miszerint tökmindegy, hogy Hayek mit beszél, mert úgysem lehet érteni, de nem is érdekes, mert mindenki azt nézi, hogy milyen szép. MacFarlane-nek igaza volt, Hayek szép volt, mint mindig.