Súlyos testi sértés miatt 2002-ben állt először bíróság elé Debreczeni Zita jelenlegi pasija, később pedig egy évre a rácsok mögé is kellett vonulnia - írta a Blikk. A hírek szerint a férfi egy bűnbanda tagja volt, akik a népstadion buszpályaudvarát tartották rettegésben azzal, hogy megverték azokat a Romániából erdélyi magyarokat szállító sofőröket, akik nem fizettek nekik védelmi pénzt. A vezetőknek heti 15 ezer forintot kellett leperkálniuk, 30-40 sofőrt szedtek le akkoriban ezzel a módszerrel. A banda viszont elkövette azt a hibát, hogy egy füzetbe könyvelték a bevételeket, így egyértelmű volt a bizonyíték ellenük.

A lap a Fővárosi Bíróságtól kapott információi szerint zsarolás bűntette és más bűncselekmények miatt  V. Kristóf egy év börtönbüntetést kapott 2011-ben, és két évre eltiltották a közügyektől is. A zsarolási ügyben a banda két másik tagja továbbra is a vádlottak padján ül, a héten lesz a következő tárgyalásuk.

Időközben Debreczeni Zita reagált a cikkre a Facebookon: "Nem érdekel, hogy mi történt a múltban 12 évvel ezelőtt! Csak a jelen számít!!!!!!!!!!! ❤" - írta a glammodell.