Továbbra is változatlan Bódi László, azaz Cipő állapota. A Republic frontembere un. harmadfokú kómában fekszik. "Ez azt jelenti, hogy a beteg nem reagál a külvilági ingerekre, és valószínűleg spontán légzése sincs, ezért lélegeztetni kell. Az orvosok ilyen esetben csak annyit tudnak tenni, hogy fenntartják az életfunkciókat. Hogy mikor tér vissza a beteg a kómából, azt nem lehet megmondani. Lehet egy hónap, de akár öt év is"  – nyilatkozta a Borsnak dr. Földvári László belgyógyász.

A Blikk dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Kardiológia Központ igazgatóját kérdezte a zenész állapotáról. "Azt kell mondjam, a CT-vizsgálat eredménye biztató abból a szempontból, hogy nincs ödéma az agyában, viszont egyelőre sajnos ezek után sem lehet azt mondani, hogy Cipő biztosan felébred a kómából."

Mint azt korábban megírtuk, az énekes február 15-én hajnalban került kórházba, miután szívritmus-zavara, amivel évek óta küzd, szívleállást okozott. Egyelőre nem tudni, hogy a szívleállás miatt károsodott-e az agya.