Bár csütörtökön még arról beszélt Nagy Tamás, a Bűnök és szerelmek sorozat producere, hogy kaphat esélyt K. István, aki Serif szerepét játszotta a sorozatban, mára kiderült, a csoportos rablással gyanúsított férfinak mennie kell.

Nagy tegnap még így nyilatkozott a Borsnak: "Egy napunk maradt arra, hogy feltérképezzük, hogyan oldhatnánk meg a helyzetet, vagy utánajárjunk, van-e esély arra, hogy István újra munkába álljon", mára változott a csatorna álláspontja. "Már dolgozunk azon, hogy ki vegye át Serif szerepét . Az előző castingokból már van egy merítésünk, közülük is kikerülhet az utód. Serif szerepére egy tizenkilenc éves, lánylelkű, ifjú költőt nyilvánvalóan nem alkalmazhatunk. Vannak már jelöltjeink." - nyugtatta meg az embereket Nagy Tamás.

Serifet február 27-én kapták el egy igazoltatás során. A Bors információi szerint a 45 éves férfi két társával tavaly szeptember 28-án este a csömöri sportáruházból próbált meg ellopni sportterméket úgy, hogy leszedték a védőfóliájukat. Amikor a biztonsági szolgálat kiszúrta őket, többször is megütötték az őröket, és autóval menekültek el.