Jennifer Lawrence és Bradley Cooper között ugyan jól működik a kémia a vásznon, de a Napos oldal szereplőinek nem áll szándékban a való életben is kipróbálni a dolgot, annak ellenére sem, hogy már régóta keringenek pletykák kettőjükről - írja az usmagazine.com. A 22 éves színésznő nemrég az MTV-nek, az Oscar-díj átadást megelőzően adott interjújában beszélt állítólagos vonzalmáról.

"Azt akarták, hogy mondjam meg, ki jön be nekem jobban: Sam Clafin, vagy Bradley Cooper. Döntenem kellett, hát Cooper mellett döntöttem, mivel nagyon szeretem Sam menyasszonyát és nem akartam megbántani" - mondta Lawrence. "Sam egyébként nagyon édes. Olyan édes, hogy édesebb már nem is lehetne."

Coopernek tavaly decemberben ért véget a románca Zoe Saldanaval, és most Lawrence támogatja őt a randizásban. A színésznő úgy gondolja, hogy mindennel amit most nyújt neki, a későbbi talpra állásában segíthet. Lawrenvce mindemellett szívesen kiválasztaná a jövőben, hogy kivel hozzák hírbe: "Tudod mit? Segítek neked időt sprórolni ezzel a fotóalbummal, amiben a barátaim vannak. Csak nézd végig és vedd ki, amelyik tetszik, mert egy idő után már fárasztó ebben segíteni."

Ellentétben Cooperrerel, Lawrencenek esze ágában sincs mostanában új kapcsolatot keresni. Az Oscar-díjátadás éjszakáján is csak egy dolgot keresett: gyorséttermet.