Hatalmas tömeg várta az öt hónapos terhes Kate Middletont, aki egy kis brit halászfaluban tett látogatást. Sandra Cook egyike volt annak a 2000 embernek, aki köszönteni kívánta a hercegnét. A tömegből egyszer csak a mellette álló nő egy macit nyújtott Vilmos feleségének. Cook a Daily Mailnek nyilatkozva elmondta, hogy tisztán hallotta az asszony és a hercegnő beszélgetését.

"A nő mellettem egy macit adott neki, és én tisztán hallottam, amikor Middleton azt mondta neki: Köszönöm, oda fogom adni, a l..., aztán hirtelen nem szólt semmit. Azt akarta, mondani, hogy a lányának? Erre ő ezt válaszolta: Nem, mi nem tudjuk még! Erre én azt mondtam neki: Azt hiszem tudják. A válasz nem váratott magára: Mit nem mond!"

A lap megszólaltatta Diana Burtont is, aki az ajándékot adta a hercegi sarjnak. A helyi jótékonysági boltban dolgozó nő, annyira a történtek súlya alatt állt, hogy nem tudta pontosan felidézni a beszélgetést, de arra határozottan emlékszik, hogy azt mondta l... "Nagyon remélem, hogy nem lesz fia, mert akkor tuti hülyét csináltam magamból."

A királyi család hivatalosan nem kommentálta a hírt, de tartják magukat ahhoz, hogy nem tudják, mi lesz a gyerek neme.