Míg a Bors címlapon hozza, hogy Cipő már pislog és mozgatja kezét, a Republic zenekar oldalán egy közlemény olvasható a bulvársajtó természetéről és arról, hogy Cipőről hétfőig nem tudunk meg újat.

"Mindannyian ismerjük a bulvársajtó (ugye, nem kell neveket mondanom ?) természetét. (...) A lényeg nem a tájékoztatás, hanem a példányszám növelésének kényszere. Barátunk, zenésztársunk állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be (sem jó, sem rossz irányban) – ilyet felelősséggel csak a hétfőn esedékes heti konzílium mondhat ki. Ezért minden felröppentett híresztelést érdemes a maga helyi értékén kezelni" – áll a honlapon.

Persze ettől még reméljük, igaz a Bors információja, mely szerint javul Bódi László Cipő állapota: „Egyre többet van nyitva a szeme, nézelődik, mozog a keze-lába. Akár órákat is képes eltölteni lélegeztetőgép nélkül. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Cipő tudja-e, mi történt vele, reagál-e a környezetére, érez-e, gondol-e valamit” – mondta a lapnak egy névtelen forrás.

A 47 éves, koszorúér-betegségben szenvedő Bódi László Cipő február 15-én hajnalban került kóházba , miután szívritmuszavara következtében leállt a szíve. Az orvosok egy héten keresztül mesterséges mélyaltatásban tartották , aztán megpróbálták felébreszteni, de nem jártak sikerrel . Cipő jelenleg az ún. nyugodt kóma állapotában fekszik a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának intenzív osztályán .