Úgy tűnik a szalonpunk Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata úgy tűnik tényleg véget ért - olvasható a Daily Mailen. A 20 éves színésznő és 23 éves vőlegénye a New York Post szerint sincs már nincs együtt. Hemsworth jelenleg Ausztráliában van a családjával, és édesanyját bevásárolni is elkísérte. "Szüksége volt rá, hogy egy időre elmenjen Los Angelesből, és egy kis időt töltsön a testvérével és a barátaival" - nyilatkozta egy közeli forrás.

"Liamnak és Miley-nek vége. Miley nagyon szeret vadul mulatni, és ez megviselte Hemsworth-ot." - tette hozzá.

Egy másik, a párocska ügyeiben bennfentes szerint nem ez az első alkalom, hogy a pár szakított egymással. " Azon ment a drámázás, hogy Miley azt feltételezte, párja megcsalja, olyannyira, hogy ezt twittelte is. Ennek ellenére Miley azt mondja, hogy ők még együtt vannak, pedig valójában igen eltávolodtak egymástól."

Hemsworth egyik barátja szerint is a szakítást feltételezi, hogy az Éhezők viadalának szereplője testvéréhez sietett, akivel nagyon közeli a viszonyuk.

"Miley még mindig ki van borulva Liam miatt. Levette az eljegyzési gyűrűjét is. De ez nem jelenti azt, hogy már nincsenek együtt, ugyanis Miley azt mondja, hogy igen."