Charlie Sheen hadba hívta rajongóit – írja a TMZ. A színész egy iskolát szeretne megleckézetni, ahová korábban az egyik kislánya, a kilencéves Sam járt. A Calabasas-i Viewpoint Schoolban ugyanis folyamatosan szekálta a gyereket egy másik, Victoria.

Samnek addig kellett tűrnie a bőrét, haját, és apját ért sértéseket, amíg fizikailag is bele nem betegedett, és végül egyre többet hiányzott az iskolából. A híroldal forrásai szerint Denise Richards, Sam anyja háromszor is bement az iskolába, hogy rendezze a dolgot, de nem járt sikerrel. Legutóbb, tavaly májusban, Victoria szüleivel találkozott, de szerintük Sam az egészet csak kitalálta. Ekkor Sheenék kivették a gyereket az iskolából.

A történetnek itt nincs vége: Sheen, jó szokásához híven, a Twitteren fakadt ki, eképpen: „ha van nálatok záptojás, egy tekercs vécépapír, vagy kutyaszart, sürgősen vigyétek el az iskolához, amelyet trollok és sarlatánok vezetnek. Hadd legyek rátok büszke! És ha úgy érzitek, hogy még ennél is tovább mennétek, szarjátok a VICTORIA nevet a főbejárathoz."

Azt nem tudni, Sheen mitől akadt ki ennyire éppen most. Az iskolában mindenesetre lecsapták a telefont, amikor a TMZ kommentárt kért tőlük.