Tangabugyis Tóth Gabival támad az RTL II

LS
2013.03.16. 22:46 Módosítva: 2013.03.17. 07:57

Az RTL II-n múlt hét óta szombatonként táncoló celebeket bámulhatnak, akik erre vágynak. A nyilván a Super TV2 -n futó A NagyDuett konkurenciájaként indított műsorban sikerült összegyűjteni az RTL Klub közeli, némiképp táncolni tudó hírességeket, akiket nem ciki kivezényelni a táncparkettre. Beugróként itt van Dundika, alias Hornyák Hajnalka, illetve Győrfi Pál, a mentők szóvivője, illetve a celebbé vált Szilveszter gazda.

Míg a múlt héten Lilu rózsaszín madárként repkedett a stúdióban, mostanra decens fehér ruhára váltott, amelyben jól érvényesültek hosszú lábai. A Barbivá avanzsált műsorvezetőnő mellett Csonka András csak elnyomott bio látványelem maradt, akármennyire is próbált szóhoz jutni.

A hét párosra három órás műsort terveztek, de már másfél óra múlva nem maradt mit bemutatni, így olyan izgalmas kérdésekre kaphattunk választ, mint hogy a párosok milyen titkokat osztottak meg egymással.

A táncosok ezen a héten vagy angol keringőt vagy jive-ot táncoltak, karakterüknek megfelelően.

Nagyon szeretnénk tudni, mi pörgette annyira fel Tóth Gabit, hogy a tánc befejezte után sem bírta abbahagyni a mozgást, a fenekét alig takaró ruhájában végig zsizsegte az estét. Bármennyire is rossz néven vette, hogy az előző adás után a média csak a melleiről bírt írni, ehhez képest most fenékig érő ruhácskában, tangabugyiban és harisnyakötőben ugrálta végig a produkciót.

Ehhez képest Dundika királylányként sepert végig a színpadon, akinek nehéz volt az angol keringő kimért stílusához alkalmazkodni, nem pedig a csábító delnőt hozni.

Szórakoztató volt Istenes Bence és Südi Iringó előadása, aki szájában rózsával próbálta megvesztegetni Esztergályos Cecíliát – sikerrel. Istenes jól hozza a vicces fiút, ezért nem lepődtünk meg, hogy simán vette partnerével az akadályokat, annyira, hogy következő adásban is találkozni fogunk velük.

Varga Izabellán látszott, hogy komolyan vette a feladatát és partnerével együtt sokat gyakoroltak, bár a tánc pontos kivitelezése némiképp tompította a felszabadultságukat, de igazán profin táncolták végig a rájuk jutó majdnem két percet.

Győrfi Pál még mindig nem tanult meg táncolni, viszont elmondta, hogy mennyire sokat dolgoztak a kollégák a hó miatt, és mennyire hálás nekik, Szilveszter gazda erről nem beszélt, viszont megnézhettük, hogyan tör szét egy seprűnyelet, és ha Lilu épp nem felejtette el odarakni hozzá a mikrofont, akkor azt is, hogy hány fát aprít fel egy nap alatt.

Az a jó, hogy Eszergályos mindenkitől el van ragadtatva, Szirtes Tamás igyekezett finoman fogalmazni, Keleti Andrea a tánclépésekről csacsogott, Tihanyi Ákos koreográfus pedig szinte észrevehetetlen, vagy csak nem találja a helyét a celebvilágban.

Végül Dundika és partnere esett ki, akik nem omlottak össze, hanem mosolyogva átkeringőztek a színpadon. Sajnos a táncosok nevét az RTL Klub nem tartotta fontosnak kiírni, így nagyon kell figyelni, kik próbálnak profikat faragni a celebekből.